ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

O Ψυχάρης «καρφώνει» Μουλόπουλο

Η εφημερίδα Παραπολιτικά έχει την απάντηση στο ερώτημα που έθεταν οι zoornalistas στις 22 Δεκεμβρίου: Ποιος τολμά να γράφει «ανακρίβειες και ψεύδη» κατά του Σταύρου Ψυχάρη; 
Ακολουθεί το δημοσίευμα των Παραπολιτκών: 

Στον... πάγο έχουν μπει το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, με τον άλλοτε στενό συνεργάτη του, Βασίλη Μουλόπουλο, πρώην διευθυντικό στέλεχος του Οργανισμού, πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν πρόεδρο του Δ.Σ. της «Αυγής», αλλά και εκ των στενότερων συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα σε θέματα επικοινωνίας και ΜΜΕ.
Το πολεμικό κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών, οι οποίοι μάλιστα, εκτός από πρώην συνεργάτες, είναι και κουμπάροι, κορυφώθηκε με το πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της εφημερίδας «Το Βήμα» την..
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, υπό τον τίτλο «Δάφνες και Σκελετοί».
Με το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο επιμελείται ο ίδιος ο Σταύρος Ψυχάρης, γίνεται αναφορά στην κρίση των ΜΜΕ και ταυτόχρονα εκπέμπεται ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση, αφού μεταξύ άλλων γράφεται ότι «οι παραδοσιακές εκδοτικές επιχειρήσεις, που τόσο εχθρεύονται οι κυβερνώντες, παλεύουν με ίδιες δυνάμεις (…) και θα συνεχίσουν να το πράττουν, ό,τι κι αν μηχανεύονται όσοι ονειρεύονται την καθυπόταξη και την άλωσή τους».
Τα «βέλη» Ψυχάρη, πάντως, στρέφονται κυρίως κατά του Βασίλη Μουλόπουλου, τον οποίο, αν και δεν κατονομάζει, φωτογραφίζει, χρησιμοποιώντας μάλιστα βαριές εκφράσεις. Γράφει χαρακτηριστικά:  
«Τώρα, στο περιθώριο των Μέσων Ενημέρωσης κινούνται και ορισμένοι οι οποίοι επιβεβαιώνουν το ότι ουδείς (είναι) ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος». Και συνεχίζει: «Δεν έχει σημασία το όνομά τους. Πρώτον, διότι η εφημερίδα που βγάζει τη γλώσσα έχει μηδενική επιρροή στην κοινωνία. Δεν την αγοράζουν και δεν τη διαβάζουν ούτε τα στελέχη του κόμματός της (…) και οι χθεσινοί ικέτες, που παρακαλούσαν για βοήθεια (τηλεφωνήστε στον τραπεζίτη Σ.) σήμερα παριστάνουν τους πασάδες».