ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ποιος τολμά να γράφει «ανακρίβειες και ψεύδη» κατά του Σταύρου Ψυχάρη;

- Σφόδρα ενοχλημένος ο εκδότης του ΔΟΛ
- Σήμερα το νέο «ραντεβού» με τους εισαγγελλείς

Ψάχνουμε από χθες να βρούμε ποιος εκδότης/ες και ποια εφημεριδα έχουν ενοχλήσει τοσο πολύ τον Σταύρο Ψυχάρη και κάθησε κι έγραψε ολόκληρο άρθρο στο ΒΗΜΑ για την περίπτωσή τους. Ο εκδοτης του ΔΟΛ στο άρθρο υπό τον τίτλο «Δάφνες και σκελετοί» αφού αναφέρεται στην κρίση των ΜΜΕ δεν παραλείπει να... κλάψει και για τις «παραδοσιακές εκδοτικές επιχειρήσεις, που τόσο εχθρεύονται οι κυβερνώντες», και οι οποίες «παλεύουν με ίδιες δυνάμεις, συνεχίζοντας να δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης με αξιοπρέπεια, με ανεξαρτησία, χωρίς να φείδονται κόπων και θυσιών» (προφανώς δεν εννοεί τον... ΔΟΛ).
Προχωρώντας το λιτό, αλλά μεστό άρθρο του ο Ψυχάρης επιτίθεται σε κάποιους που «κινούνται στο περιθώριο των Μέσων Ενημερώσεως και οι οποίοι επιβεβαιώνουν το ότι ουδείς (είναι) ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος». Γράφει.. συγκεκριμένα ο ισχυρός(;) άνδρας του ΔΟΛ:  
(...)Δεν έχει σημασία το όνομά τους. Πρώτον, διότι η εφημερίδα που βγάζει τη γλώσσα έχει μηδενική επιρροή στην κοινωνία.
Δεν την αγοράζουν, και ακόμη περισσότερο δεν τη διαβάζουν, ούτε τα στελέχη του κόμματός της. Συνεπώς ποιος νοιάζεται για τις ανακρίβειες και τα ψεύδη που δημοσιεύει;
Εχει, δεύτερον, «παρελθόν». Η εφημερίδα αυτή επιδεικνύει κάθε τόσο αγωνιστικές δάφνες, ενώ αποκρύπτει σκελετούς στις ντουλάπες της.
Η εφημερίδα αυτή άξιζε καλύτερη τύχη, το χρήμα όμως διαφθείρει... Και οι χθεσινοί ικέτες που εκλιπαρούσαν βοήθεια («τηλεφωνήστε στον τραπεζίτη Σ.»), σήμερα παριστάνουν τους πασάδες.»

ΥΓ 1 Οποιος έχει κάποια ιδέα ας μας στείλει mail για να μας διαφωτίσει. Γιατί εκεί που λέμε "να αυτός είναι, το βρήκαμε", πάλι κάτι δεν μας «κολλάει»...
Από την άλλη είναι εύκολο για κάποιον που παρακολουθεί καθημερινά τον Τύπο να το βρει. Κάπου θα υπάρχει κάποια «ανακρίβεια» και «ψεύδος» που θα αφορά τον Σταύρο Ψυχάρη...

YΓ 2 Ο Ψυχάρης έχει σήμερα νέο ραντεβού (το τρίτο κατά σειρά) με τους οικονομικούς εισαγγελλείς για τα θαλασσοδάνεια που του έχουν χορηγηθεί. Θεωρείται ύποπτος για ηθική αυτουργία σε απιστία, για την οποία ελέγχονται ως φυσικοί αυτουργοί στελέχη τραπεζών (Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς και Εθνική), που ως μέλη επιτροπών ενέκριναν τα δάνεια στον ΔΟΛ και σε άλλες επιχειρήσεις ΜΜΕ.