ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Τελικά πόσο κόστισε το ταξίδι στην Αβάνα;

Το Μαξίμου απαντάει στα ΝΕΑ και στον Γ. Παπαχρήστο 

Σε σχόλιο του αρθρογράφου των ΝΕΩΝ Γ. Χρ. Παπαχρήστου μπήκε στον κόπο να απαντήσει το Μαξίμου που φέρεται αποφασισμένο να μην αφήνει τίποτε να πέσει κάτω. Συγκεκριμένα με non paper το Mαξίμου απάντησε σε σχόλιο που ανέφερε πως το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κούβα κόστισε τουλάχιστον 300.000 δολάρια (με βάση πληροφορίες που παρείχε στον Γ. Παπαχρήστο φίλος του πιλότος «που πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος». Το σχόλιο στο «Στίγμα» συνοδεύεται και από σκίτσο της Εφης Ξένου που παρουσιάζει τον Τσίπρα ως «Αρχοντοχωριάτη»
Στο non paper αναφέρεται πως το κόστος του ταξιδιού ανήλθε στα..
22.900 ευρώ και συγκεκριμένα: 16.700 ευρώ τα καύσιμα και 6.200 ευρώ η διαμονή για το σύνολο του πληρώματος. Αναλυτικά αναφέρεται:
«Δημοσιεύματα, που στηρίζονται σ΄ έναν… πιλότο(!) που "πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος", αναφέρουν ότι το κόστος του αεροπλάνου για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Αβάνα "έφτασε τις 300.000 δολάρια"!
Ο ένας πιλότος που "πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος", θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το ταξίδι (καύσιμα) κόστισαν 16.700 ευρώ και η διαμονή, για το σύνολο του πληρώματος, τις 6.200 ευρώ. Σύνολο, δηλαδή, 22.900 ευρώ!
Θα πρέπει τώρα ο ένας πιλότος που "πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος" στα έξοδα της αποστολής να συμπεριλάβει και τα της παραμονής του Gulfstream στο αεροδρόμιο της Αβάνας. Θα τον ενημερώσουμε όταν θα αποσταλούν τα σχετικά τιμολόγια από την Κούβα! »