ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Δεύτερες σκέψεις από τον Δ. Μάρη για έκδοση εφημερίδας

Στο ψυγείο μπαίνουν τα σχέδια του ισχυρού άνδρα του Ομίλου 24Media, Δημήτρη Μάρη, για έκδοση ημερήσιου φύλλου. Παρά το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει η σχετική προετοιμασία, εσχάτως ο επιχειρηματίας φαίνεται να αποφάσισε για ένα διάστημα να αναστείλει τους αρχικούς σχεδιασμούς του. Ετσι, η ομάδα που είχε συγκροτηθεί για την έκδοση ενός ημερήσιου, κεντρώου φύλλου δεν θα μπει προς το παρόν στο γήπεδο.
Βασικός λόγος για αυτό θεωρείται η κρίση που μαστίζει τα έντυπα, εξέλιξη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις του Δ. Μάρη. Ωστόσο, στενοί συνεργάτες του επιχειρηματία ανέφεραν ότι η έκδοση εφημερίδας βρίσκεται στα πλάνα του ομίλου, που προς το παρόν δραστηριοποιείται στον χώρο του Διαδικτύου. Παράλληλα, ο Δ. Μάρης φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε ένα από τα υπό συγκρότηση.. σχήματα που θα παίξουν ρόλο στο νέο τηλεοπτικό σκηνικό. Συγκεκριμένα, πληροφορίες τον θέλουν να συζητά με τον συνεταίρο του, Φώτη Μπόμπολα, την περίπτωση του Mega.
Ανεξάρτητα πάντως από τα υπόλοιπα σχέδια, ο Mister 24Μedia, εκτός από την έκδοση ημερήσιας εφημερίδας, έχει αποφασίσει να επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στον χώρο του ραδιοφώνου.
Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκεται στην αναζήτηση και δεύτερης ραδιοφωνικής συχνότητας, θέλοντας, μετά τον Sport24, να δημιουργήσει και ένα ενημερωτικό ραδιόφωνο. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που προσέλαβε τον πρώην διευθυντή του «Κόκκινου», Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος ήδη αναπτύσσει έντονη δράση στον όμιλο Μάρη.
- Secret / Παραπολιτικά