ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Νίκος Παππάς, οι σκιτζήδες και η αεροπειρατεία

Τι είπε σε Κουρτάκη και Τζένο για Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο και Καλογρίτσα

«Στην Ελλάδα έγινε αεροπειρατεία. Πήρανε τον αέρα της χώρας με τρόπο σκοτεινό. Έσπασε το κλαμπ το κλειστό και ορισμένοι σπαρταράνε». Αυτό τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματαγια το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
Ο Ν. Παππάς ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι η διαδικασία βρίσκεται στην φάση της εξέτασης των ενστάσεων: «Υπάρχει ενδεχόμενο να μην περάσουν στην επόμενη φάση κάποιοι από τους υπερθεματιστές. Αν δεν είναι εντάξει κάποιος φεύγει το επόμενο δευτερόλεπτο. Εμείς δεν είμαστε σκιτζήδες. Στην Ελλάδα έχει συντελεστεί αυτά τα χρόνια.. μια αεροπειρατεία. Πήραν με σκοτεινό τρόπο τον αέρα της χώρας. Έσπασε το κλαμπ το κλειστό και ορισμένοι σπαρταράνε».
O Ν. Παππάς αναφερόμενος στο θέμα του STAR ανέφερε: «Ο κ. Βαρδινογιάννης θα πρέπει να εξηγήσει στους εργαζομένους του γιατί έδωσε ένα τέτοιο χαμηλό τίμημα Ο κ. Βαρδινογιάννης θα πρέπει να εξηγήσει γιατί δεν μπόρεσε να καταστεί υπερθεματιστής. Καταλαβαίνω ότι κάτι πρέπει να πει για να τον ακούσουν οι εργαζόμενοί του στον τηλεοπτικό του σταθμό”.».

Για το πόθεν έσχες Αλαφούζου

Σε ερώτηση αν ένας υπερθεματιστής και μέτοχος (Αλαφούζος) μπορεί να δανειστεί από ναυτιλιακή και να το εμφανίσει στο πόθεν έσχες απάντησε ότι καλείται να αποδείξει αν έχει τα οικονομικά μέσα για να ανταποκριθεί στο τίμημα. Είπε ωστόσο ότι εγείρονται ερωτηματικά για το εάν κάποιος έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί οικονομικά όταν έχουν μπλοκαριστεί οι λογαριασμοί του.
 
Για Καλογρίτσα

Στο θέμα Καλογρίτσα επιχείρησε να πάρει αποστάσεις από το ζήτημα σημειώνοντας ότι η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση, προσθέτοντας ότι «θα εξεταστούν όλες οι ενστάσεις που έχουν κατατεθεί».
Σε όσους αναφέρουν ότι η υπόθεση Καλογρίτσα, είναι το Βατοπαίδι του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ν. Παππάς απάντησε: «Κάποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν στην υπόθεση αυτή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητώντας την παρέμβασή του. Αυτό δείχνει ότι το προηγούμενο τηλεοπτικό καθεστώς της ασυδοσίας παίζει το τελευταίο του χαρτί. Έχουμε δεχτεί τα πάντα ξεδιάντροπα, μέχρι και τις οικογένειές μας, τους στενούς μας συγγενείς. Τα πάντα. Τους καλώ να συνεχίσουν γιατί και εμείς θα συνεχίσουμε».
  
Περούκα gate

Σε ότι αφορά το περούκα gate στις ΗΠΑ, ο Παππάς άφησε αιχμές κατά των Κοντομηνά και Βαρδινογιάννη «Εγώ δεν περίμενα τα καραγκιοζιλίκια με τις μεταμφιέσεις. Δεν είμαι σίγουρος αν φταίνε οι δημοσιογράφοι ή αυτοί από τους οποίους πήραν εντολές. Η πιο σοβαρή υπόθεση εργασίας είναι ότι λειτούργησαν κατόπιν οδηγιών».
 Οταν ρωτήθηκε αν συνάντησε στις ΗΠΑ τον Δημήτρη Κοντομηνά, απάντησε: «Δεν τον είδα τον κ. Κοντομηνά στην Αμερική. Έμαθα ότι ήταν στη Νέα Υόρκη αλλά δεν τον είδα».