ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Mε χαρτί από γιατρό

Τα προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούν τον Σταύρο Ψυχάρη τα τελευταία χρόνια, είναι γνωστά - στους παροικούντες την δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ.
Αυτά τα προβλήματα γίνονται τώρα ευρύτερα γνωστά καθώς ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ δηλώνει αδυναμία να προσέλθει την Τετάρτη 3 Αυγούστου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την νομιμότητα χορήγησης δανείων από τράπεζες σε κόμματα και Μέσα μαζικής Ενημέρωσης.
Ο Σταύρος Ψυχάρης με έγγραφό του, που έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στην Γραμματεία της Εξεταστικής Επιτροπής, δήλωσε αδυναμία προφορικής επικοινωνίας γεγονός που καθιστά αδύνατη την παροχή απαντήσεων στα ερωτήματα που θα του τεθούν.
Στο έγγραφο του εκδότη συμπεριλαμβάνεται και μία σχετική βεβαίωση ιδιώτη γιατρού, γνωστού.. καθηγητή νευρολογίας. Η Εξεταστική αναμένεται να αποφασίσει επί του αιτήματος του Ψυχάρη και για την για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί μέσα στο επόμενο 24ωρο .
Θυμίζουμε ότι ο Στ. Ψυχάρης μαζί με άλλους μιντιάρχες έχουν κληθεί με σχετικές επιστολές από τον πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής, Σωκράτη Φάμελο, να καταθέσουν στην Εξεταστική της Βουλής. Ηδη έχει καταθέσει το αφεντικό του ομίλου ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος.
Με επιστολές έχουν επίσης ειδοποιηθεί να παραστούν ενώπιον της Επιτροπής  και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας «Πήγασος», Φώτης Μπόμπολας (επρόκειτο να καταθέσει σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου), καθώς και ο.. ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού "ALPHA" Δημήτρης Κοντομηνάς (για τις 4 Αυγούστου).