ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ποια Κορακάκη; Ο Κωστόπουλος!

Οταν ο Πετράν ήθελε να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με αφορμή τα μετάλλια της Κορακάκη στην σκοποβολή στους Ολυμπιακούς του Ρίο, θυμηθήκαμε  (με τη βοήθεια καλά πληροφορημένου αναγνώστη μας) μια ιστορία με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τους Ολυμπιακούς της Αθήνας.
Το 2004, λοιπόν, όσο πλησιάζαμε στους Αγώνες, τόσο διόγκωνονταν και η μεγαλομανία του Πέτρου Κωστόπουλου. Είχε πάθει την "πλακάρα" του με τους Ολυμπιακούς (μην ξεχνάμε ότι εκείνη την εποχή διατηρούσε σημαίνουσα θέση στην αυλή της Γιάννας Αγγελοπούλου...) και ήθελε οπωσδήποτε να συμμετάσχει! Κι επειδή δεν προλάβαινε το 2004, σκεφτόταν πως θα μπορούσε να προετοιμασθεί για το Πεκίνο. Και για ποιό άθλημα.
Όπως καταλαβαίνετε, συσκέψεις επί συσκέψεων και ώρες επί ωρών στην ΙΜΑΚΟ αφιερώνονταν.. 
στις Κωστοπούλειες προοπτικές και όχι στα περιοδικά ή στα ραδιόφωνα του Ομίλου.
 Η κατάληξη; Λόγω ηλικίας (ήταν ήδη 50 ετών τότε ο Πετράν), μόνο στην τοξοβολία ή στη σκοποβολή θα μπορούσε να παίξει μπαλίτσα. Δεν απαιτούντο βλέπετε "φυσικά" προσόντα, αλλά ψυχραιμία, σθένος, καθαρή ματιά και μια κάποια ισορροπία. Και δώσε σχέδια επί χάρτου...
Δεν ευοδώθηκαν ποτέ, αλλά οι συνεργάτες του Κωστόπουλου γλύτωσαν τουλάχιστον από τις φωνές και τις γκρίνιες που συνόδευαν κάθε έκδοση περιοδικού. Για λίγο έστω, ώσπου να του περάσει κι αυτή η τρέλλα.