ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Αμερόληπτη δημοσιογραφία!

Αμετανόητοι οι γνωστοί νεοφιλελεύθεροι «καλοί συνάδελφοι», συνεχίζουν να υπηρετούν τα αφεντικά τους σερβίροντας ψέματα και μισές αλήθειες.
Δύο χθεσινά παραδείγματα: ο ένας, δημοσιογράφος που πρόκειται να μεταγραφεί στα ΜΜΕ στα οποία εργάζεται ο άλλος του παραδείγματός μας, έγραψε χθες στα «Νέα» εν γνώσει της αναλήθειάς του ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε απόβαση στην Πάρο με 54 παρατρεχάμενους (μιλώντας για «Μαξίμου Travel»), παρ’ ότι όλοι ξέρουμε ότι ο πρωθυπουργός μετέβη αυθημερόν με άλλους 5 υπουργούς και συνεργάτες του.
Ο άλλος, δημοσιογράφος του ομίλου Αλαφούζου, διαδίδει από χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα απόσπασμα από το ρεπορτάζ σε πραγματικό χρόνο της ιστοσελίδας efsyn.gr, (27.7.2016, ώρα 17.22) σχετικά με όσα ισχυριζόταν εκείνη την ώρα ο Γιάννης Αλαφούζος στην.. Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τον υποψήφιο νέο καναλάρχη Χρ. Καλογρίτσα -ο οποίος δήθεν έχει προσλάβει τον Κώστα Αρβανίτη του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» διευθυντή του «υποψήφιου» νέου καναλιού.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του, παρ’ ότι γνωρίζει πως ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος δύο ώρες μετά ζήτησε δημόσια συγγνώμη -εντός της διαδικασίας της Εξεταστικής στη Βουλή- από τον Κώστα Αρβανίτη, γράφει ειρωνικά στο twitter: «Εργολήπτης Δημοσίου διεκδικεί TV άδεια με συνεργάτη τον διευθυντή τού “Στο Κόκκινο” και πολεμάμε τη διαπλοκή;»
Ετσι υπηρετούν την αμερόληπτη δημοσιογραφία τους;
Δ.Τ. (ΕφΣυν)