ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ο ΑΕΚτζής και το «μπλέξιμο» του Τσίπρα

Μία απίστευτη σκηνή που εκτυλίχθηκε κατά την διαρκεια της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο Καστελόριζο περιγράφει το sportdog:
Ο πρωθυπουργός έκανε μια βόλτα στην προκυμαία του νησιού όπου χαιρετούσε τους νησιώτες. Σε μία στιγμή, στάθηκε μπροστά σε ένα καϊκι με υψωμένη τη σημαία της AEK. «Για ποιο λόγο η σημαία;»,.. ρώτησε και η απάντηση του ψαρά ήταν ξεκάθαρη.
«ΑΕΚ. ΑΕΚτζήδες είμαστε βέβαια. ΑΕΚάρα. Φέτος θα το πάρουμε. Δόξα τω θεώ, εφέτος εντάξει. Να γελάσουμε και εμείς έπειτα από τόσα χρόνια», του είπε με πάθος ο κάτοχος του καϊκιού, ο οποίος είδε τον Υπουργό, Νεκτάριο Σαντορινιό να του δίνει το χέρι.
«25 χρόνια;», ρώτησε ο Τσίπρας. «24 κύριε Πρωθυπουργέ», απάντησε ο Ενωσίτης και πρόσθεσε: «Ημουν μαθητής στη Ρόδο στο τελευταίο πρωτάθλημα. Πήγαινα γυμνάσιο. Τώρα ήρθε ο καιρός να πανηγυρίσουμε».
Η πλάκα ήταν όμως η ατάκα του Τσίπρα προς τον Υπουργό του.«Και εσύ ΑΕΚ είσαι;», τον ρώτησε για να λάβει την απάντηση: «Εννοείται».
Στη συνέχεια απογοητευμένος ο Τσίπρας είπε: «Τι έχω πάθει; Ρε που έχω μπλέξει!».