ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Κομμένες γέφυρες

Προφανώς υπάρχει πρεμούρα απο ορισμένους για να έρθει κοντά – λέει, ο Δημήτρης Μάρης της 24 Media με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη (διαβάστε ΕΔΩ για τον Γεφυροποιό). Μόνο που για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται να το θέλουν και οι δυο! Οχι δηλαδή μόνο ο Δ. Μάρης! Προς το παρόν και όπως όλα δείχνουν και στο μέλλον, μόνο ο τελευταίος «καίγεται»! Επιπλέον, αν αυτό δεν μπορεί να το κάνει..
ένας (γνωστός) εφοπλιστής, δύσκολα θα το κάνει κάποιος άλλος!
Διότι δεν είναι μόνο το πρωτοσέλιδο του «ΕΘΝΟΥΣ» την εποχή που την εφημερίδα διαχειριζόταν ο Δημήτρης Μάρης και έγραφε: για συνεργασία Μητσοτάκη – Αλαφούζου, προκειμένου να απαξιώσουν τη κυβέρνηση Καραμανλή (δείτε ΕΔΩ τι έγραφαν οι zoornalistas). Ήταν και μια ερώτηση που κατέθεσαν τον περασμένο Νοέμβριο 14 βουλευτές της ΝΔ για το πώς η κυβέρνηση προτίθεται να αντιμετωπίσει τον παράνομο τζόγο!
Βεβαίως το πρωτοσελιδο ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι και ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας εξόργισε προσωπικά τον πρόεδρο της ΝΔ, με αποτέλεσμα να θεωρείται έκτοτε persona non grata!
Άλλωστε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφερθεί από το βήμα της Βουλής σε ιδιοκτήτες που δραστηριοποιούνται στον διαδικτυακό τζόγο και παράλληλα στο χώρο της ενημέρωσης και έχουν φορολογικές εκκρεμότητες!

- από το enimerosi24.gr με τον τίτλορεμούρα να ρίξει γέφυρα στον Μητσοτάκη"