ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

«Πόλεμος» μεταξύ ΕΡΤ και ΑΕΚ για την Αθλητική Κυριακή

Θέμα προέκυψε με την  παρουσία του υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, αλλά και του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος των «ασπρόμαυρων», Παντελή Κωνσταντινίδη, στον αέρα της «Αθλητικής Κυριακής». Η ΠΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε αναφέροντας πως υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και ότι περίμενε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων της μιας πλευράς. Ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος..
της ΕΡΤ και ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, Γιώργος Λυκουρόπουλος, μετέφερε τη θέση της Μεσογείων μέσω του αέρα της εκπομπής, λέγοντας:
«Όταν κάποια στιγμή σήμερα ενημερώθηκα από τον ρεπόρτερ μας, τον Γιώργο Μίνο, ότι το βράδυ θα έχει για κάποια τοποθέτηση στην εκπομπή τον Κυριάκο Κυριάκο και αργότερα με ξαναπήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα είναι στην εκπομπή και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, επικοινώνησα με το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Ανδρέα Δημάτο (διευθυντής Επικοινωνίας) και τον ενημέρωσα του ζήτησα να παρακολουθεί την εκπομπή κάποιος από την ΑΕΚ για να παρέμβει ζωντανά άμεσα, αν το θελήσει. Μου απάντησε ότι θα είναι στο δρόμο μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και μου είπε ότι θα ενημερώσει τον κ. Λυσσάνδρου, για να παρακολουθεί την εκπομπή και να παρέμβει».
Yπήρξε νέα αντίδραση από την ΑΕΚ που απάντησε: «Συγγνώμη που δεν αφήσαμε το ματς και το ταξίδι της επιστροφής από τα Χανία για να κάνουμε τηλεφωνική παρέμβαση σε τηλεδίκες που είχαν στηθεί σε στούντιο. Και το θράσος έχει όρια».Σε σχετική ανακοίνωσή της η δημόσια τηλεόραση ανέφερε «είναι προφανές ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εκπομπή κινήθηκε δεοντολογικά και ουδείς μπορεί να προσάψει κάτι στην ΕΡΤ».

ΥΓ Στο θέμα τοποθετήθηκε και ο Ολυμπιακός μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά: «Στην ERT (Edw Radio Thessaloniki) σκέφτονται σοβαρά μετά την μίνι εκπομπή με τα νέα και τις θέσεις του ΠΑΟΚ που παρουσιάστηκε ως ένθετη χθες, να δείξουν όλο το 4ωρο βίντεο που έχει μοιράσει ο ΠΑΟΚ. Με σπικάζ Μίνου, γιατί δεν έχει ήχο».