ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Κόμμα «καραμανλικών» προαναγγέλλει ο Ευ. Αντώναρος

Κόμμα «καραμανλικών» προαναγγέλλει το άλλοτε ισχυρό στέλεχος της ΝΔ  και εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, που "χτύπησε" πάλι μέσω fb με ευθείες βολές κατά του Αντώνη Σαμάρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Ο Αντώναρος, πρόσφατα διαγραφείς από τη ΝΔ (για χάρη του «δοτού» αντιπροέδρου Αδωνη Γεωργιάδη) κατηγορεί τον Μητσοτάκη ότι «ακολουθώντας την τακτική Σαμαρά αφήνει τεράστια κενά για ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ στον κοινωνικά ευαίσθητο κεντρώο πολιτικό χώρο». Κενά που, όπως λέει ο Αντώναρος, «δεν μπορούν βέβαια να καλύψουν ούτε αστεγοι του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, ουτε απολειφάδια διαφόρων... δράσεων, ουτε κάποιοι άκαπνοι φεντεραλιστές, ούτε πολιτικά αδαείς ελιτιστές και κολλεγιόπαιδες».
Η ανάρτησή του Ευ. Αντώναρου καταλήγει: «Είμαστε πολλοί. Και γινόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο πολλοί. Χωρις να μπορεί κανείς να μας σταματήσει. Είμαστε εδώ.
Ειμαστε παντού.»
Αναλυτικά το κείμενό του στο fb:
"Σε συνέντευξή του ο πρώην πρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς είπε ότι δεν υπάρχει χώρος δεξιά της ΝΔ για νεο κόμμα.
Εχει δίκιο: Εκει που την οδηγησε όλο και πιο δεξιά γκρεμίζοντας την στον ιστορικό πάτο του 18,85% (Μαιος 2012) τετοια περιθώρια όντως δεν υπάρχουν.
Αντίθετα: Ακολουθώντας την τακτική Σαμαρά η σημερινή ηγεσία αφήνει τεράστια κενά για ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ στον κοινωνικά ευαίσθητο κεντρώο πολιτικό χώρο. Κενά που δεν μπορούν βέβαια να καλύψουν ούτε αστεγοι του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, ουτε απολειφάδια διαφόρων... δράσεων, ουτε κάποιοι άκαπνοι φεντεραλιστές, ούτε πολιτικά αδαείς ελιτιστές και κολλεγιόπαιδες.
Γιατί είμαστε πολλοί. Και γινόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο πολλοί. Χωρις να μπορεί κανείς να μας σταματήσει.
Είμαστε εδώ.
Ειμαστε παντού.
Είμαστε πολλοί.
Ειμαστε όλο και πιο πολλοί."