ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Γάτες

Είναι κάπως δημοσιογραφικά αδόκιμο να διαβάζει κανείς ότι «ειδικός συνεργάτης» της εφημερίδας «Το Βήμα» (του Β. Μαρινάκη) έγραψε άρθρο για το πώς αποδεικνύεται η σκευωρία εναντία στον ιδιοκτήτη της. Το ανυπόγραφο άρθρο αποφαίνεται για την ακυρότητα της διαδικασίας. Με νομικίστικα επιχειρήματα, όπως πήρε η ίδια η εισαγγελέας τις καταθέσεις, διενεργούσε προανάκριση ενώ ειδικά για την υπόθεση των ναρκωτικών ήδη.. διενεργούσε κύρια ανάκριση άλλη εισαγγελέας, η υπόθεση για τη λαθρεμπορία και τη νομιμοποίηση εσόδων είχε τεθεί στο αρχείο (!) και τέλος, δεν υπάρχει ελάχιστο στοιχείο για εμπλοκή του Β. Μαρινάκη, αποδεικνύει τη σκευωρία ο ανώνυμος συνεργάτης. Ολα θυμίζουν ξανά την περίφημη «γάτα των Ιμαλαΐων» που έξυνε τα νύχια για τα «θαλασσοδάνεια» Ψυχάρη.
Προφανώς οι ισχυρισμοί θα επαναληφθούν και μάλιστα επώνυμα αν και όταν ο ανακριτής/τρια Διαφθοράς Πειραιά ασκήσει ποινική δίωξη κατά του εφοπλιστή.
Α.Ψ. (efsyn)