ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Στο Νομισματοκοπείο το Εθνος

ΚΟΝΤΑ στο Νομισματοκοπείο και επί της Λεωφόρου Μεσογείων οι εγκαταστάσεις της εφημερίδας «Εθνος» μετά το διαζύγιο Σαββίδη - Μάρη. Οι εργαζόμενοι μέχρι την ώρα της μετακόμισης που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν γνώριζαν που θα μεταφερθούν τα γραφεία του «Εθνους». Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα η εφημερίδα της Dimera στεγαζόταν στις εγκαταστάσεις του ομίλου της 24Media στη Λεωφόρο Συγγρού που πλέον δεν είναι τόσο στριμωγμένοι. Για όσους εργαζόμενους..
του «Εθνους» έμεναν στα νότια η μετακίνηση προς την Αγία Παρασκευή θα τους πέσει λίγο «βαριά».
****
ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ για το δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel στον Ταύρο κάνει ο δηµοσιογράφος Γιώργος Μελιγκώνης, πολιτικός συντάκτης στην «Αυγή» (είχε και εκπομπή με τον Στέφανο Τζανάκη στο ραδιόφωνο του Δ. Μάρη πριν την έλευση του Β. Σκουρή). Την ίδια ώρα έντονη κινητικότητα παρατηρείται στις εγκαταστάσεις του καναλιού καθώς ετοιµάζεται νέο ενηµερωτικό πρόγραµµα, µε µεταγραφές αλλά και αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος δυναµικού. Ολα αυτα υπό την επίβλεψη του Σταμάτη Μαλέλη και την υψηλή εποπτεία του Ανδρέα Κουρή.
****
ΥΠ΄ΑΤΜΟΝ ο Βασίλης Χιώτης στο ραδιόφωνο του «Θέμα Radio 104,6». Σύμφωνα με πληροφορίες, και όπως γράφει το pontiki και το e-tetradio, υπέβαλε την παραίτησή του στην ιδιοκτησία του σταθμού από τη θέση του διευθυντή. O B. Xιώτης θεωρείτaι από τους πιο έμπειρους στο χώρο του ραδιοφώνου με πολυετή εμπειρία στον ΒΗΜΑ FM, προτού αποχωρήσει όταν και άρχισε η κατάρρευση του ΔΟΛ.
****
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Κυριακού, υποδέχτηκε την Τρίτη 27 Μαρτίου τον Αμερικανό Πρέσβη Geoffrey R. Pyatt (Τζέφρι Πάιατ), στο ελληνικό γραφείο του VICE, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στο VICE Greece. O Πάιατ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ελληνικού γραφείου του VICE  και ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τις δράσεις του VICE Greece.