ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Στέλιος Σκλαβενίτης

Σε ηλικία 52 ετών έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή το πρωί της Κυριακής ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ένα από τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας πίσω από την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος Σκλαβενίτης δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.Την περασμένη εβδομάδα διαγνώστηκε..
με γρίπη, όμως στη συνέχεια η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο. Δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αναστρέψουν την κατάστασή του και κατέληξε ξημερώματα Κυριακής.
Ο Στέλιος Σκλαβενίτης μαζί με τα αδέλφια του Μαρία και Γεράσιμο, βρίσκoνταν στη διοίκηση του ομίλου και σήκωσαν το βάρος της συγχώνευσης με τον Μαρινόπουλο.
Το επίσημο ανακοινωθέν του νοσοκομείου
«Ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας.
Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β.
Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας».