ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Πρόταση για εξαγορά (και επαναλειτουργία!) στο Βήμα 99.5

Ενας «Έλληνας του εξωτερικού» ήρθε σε επαφή με τους εργαζόμενους του σταθμού, εκφράζοντας την πρόθεσή του να εξαγοράσει τις μετοχές της Άλτερ Έγκο στην «Βήμα FM A.E.».
Αυτός εγγυάται την επαναλειτουργία του σταθμού, τις θέσεις εργασίας και την εξόφληση των χρεών στο Δημόσιο τα Ταμεία και τους υπόλοιπους πιστωτές.
Σύμφωνα με την ΕΤΕΡ που κατέθεσε σχετικό υπόμνημα στο ΕΣΡ, ο επενδυτής θα προχωρούσε μέσα την εβδομάδα με την πρότασή του προς τον..
Βαγγέλη Μαρινάκη. Το αντίτιμο θα ήταν μηδενικό, βάσει της έγγραφης πρόθεσης της Αλτερ Εγκο στην τριμερή σύσκεψη που είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο. Θα ζητάει δηλαδή το σταθμό όπως είναι αναλαμβάνοντας αυτός τα χρέη του/.
Κατόπιν τούτου οι εργαζόμενοι ζητούν την αναβολή της λήψης οποιασδήποτε απόφασης από το ΕΣΡ για τον ραδιοσταθμό, καθώς ήδη η Άλτερ Έγκο έχει στείλει σχετικό υπόμνημα (150 σελίδων!) στην ανεξάρτητη αρχή για την κατάσταση στη συχνότητα.

Αν μη τι άλλο, μια θετική εξέλιξη στην υπόθεση που ταλαιπωρεί εδώ και έναν χρόνο όσους εργάζονται στον Βήμα FM.

- από το e-tetradio