ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Οργανωτικές αλλαγές στην 24MEDIA

Σε σειρά οργανωτικών αλλαγών προχώρησε το τμήμα Content και Marketing της 24MEDIA με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη και εξέλιξη των brands, αλλά και τη δημιουργία νέων προϊόντων για τον Όμιλο.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Βάσσος αναλαμβάνει καθήκοντα Head of Product Development. Ύστερα από μια μακρόχρονη πορεία στην 24MEDIA θα έχει πλέον το.. συντονισμό και την ευθύνη του design και της υλοποίησης των digital products της 24MEDIA καθώς και την ανάπτυξη τους στο διαρκώς απαιτητικό για νέες τάσεις και πράγματα ψηφιακό περιβάλλον.
Ο Γρηγόρης Μπάτης αναλαμβάνει καθήκοντα Head of Digital Content και από τη συγκεκριμένη θέση θα συντονίζει τη λειτουργία του Περιεχομένου, διασφαλίζοντας τα standards που έχει θέσει ο Όμιλος, τη στρατηγική των Social Media, καθώς και το Audience Development.
Η Χριστίνα Τζεβελέκου, αναλαμβάνει καθήκοντα Marketing & Communications Manager με τομέα ευθύνης τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής marketing της 24MEDIA καθώς και την επικοινωνία των προϊόντων στην αγορά.
Ο Μάνος Μίχαλος, Director of Content για το σύνολο των brands της 24MEDIA, δήλωσε: “Το Περιεχόμενο και το Product είναι πλέον δύο ταυτόσημες έννοιες στο περιβάλλον και την αγορά των media. Δεν υπάρχει product / brand χωρίς περιεχόμενο και δεν μπορεί να είναι βιώσιμο το περιεχόμενο και ένα Μέσο, αν δεν δομηθεί και λειτουργήσει ως product. Ο κομβικός τομέας Περιεχομένου και Μάρκετινγκ της 24MEDIA, έχει τους κατάλληλους ανθρώπους και τις δομές που απαιτούνται, για την ανάπτυξη του τα επόμενα χρόνια”.