ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Από την 24Μedia επιτελικός στον ΣΚΑΪ

Eπιτελική θέση στο skai.gr ανέλαβε ο δημοσιογράφος Φώτης Νάκος (φωτογραφία) που αποχώρησε, έπειτα από 8 χρόνια, από τον μιντιακό όμιλο 24 Media του Δημήτρη Μάρη. Η συνεργασία του Φώτη Νάκου με τον όμιλο Αλαφούζου ξεκίνησε από σήμερα.
****
Σταθερά μπροστά και με ανοδική πορεία το Κεντρικό Δελτίο.. Ειδήσεων του ΣΚΑΪ τερματίζει πρώτο και τον Μάρτιο μεταξύ των δελτίων στη ζώνη μετάδοσής του με συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 16,1% (έναντι 15,2% τον Φεβρουάριο) Τα Νέα του ΑΝΤ-1 είχαν ποσοστό 13% και οι Ειδήσεις του STAR 12,3%.
****
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Τύπου, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018. Με μαζική συμμετοχή (παραβρέθηκαν 233 μέλη), εγκρίθηκαν ο προϋπολογισμός έτους 2018, ο οικονομικός απολογισμός έτους 2017 και η εξουσιοδότηση της Γ.Σ. προς το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ για κήρυξη στάσεων εργασίας και απεργιακών κινητοποιήσεων.
****
Οι εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με τις ακραίες δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων και τη συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι συγκλίσεις  και τα «αγκάθια» στη διαπραγμάτευση με την ΠΓΔΜ μετά τη συνάντηση της Βιέννης αλλά και η πολιτική αντιπαράθεση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης στην εκπομπή «Η Επομένη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, που μεταδίδεται τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 και ώρα 23:00, από την ΕΡΤ1.