ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

«Σφαγή» σε διαγωνισμό της ΕΛΑΣ για οχήματα αξίας € 11 εκατ.

«Σφαγή» αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον διαγωνισμό της Ελληνικής Αστυνομίας για την προμήθεια πάνω από 400 οχημάτων με προϋπολογισμό 11 εκατ. ευρώ.
Ειδικότερα το υπουργείο Εσωτερικών/Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας έχει προκηρύξει ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια «Οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας» και συγκεκριμένα για τα..
εξής υποείδη: «Υποείδος Α’: εκατόν είκοσι (120) οχήματα τύπου SUV», «Υποείδος Β’: σαράντα ένα (41) οχήματα για τη μεταφορά κάτω των 10 ατόμων», «Υποείδος Γ’: δεκαπέντε (15) αυτοκίνητα οχήματα ειδικής χρήσης», «Υποείδος Δ’: πενήντα έξι (56) μοτοσικλέτες», «Υποείδος Ε’: διακόσια εξήντα τέσσερα (264) επιβατικά αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του movenews.gr οι εταιρείες που αναμένεται να συμμετέχουν στον διαγωνισμό περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τους ομίλους Σφακιανάκη, Θεοχαράκη, Βασιλάκη, Σαρακάκη ενώ από τη μεριά των θυγατρικών θα συμμετέχουν η Mercedes-Benz Hellas αλλά και η FCA.
Όσον αφορά στον όμιλο Π. Πετρόπουλος θεωρείται βέβαιη και η δική του συμμετοχή αλλά θα είναι σε περιορισμένο βαθμό καθώς η προσφορά του θα αφορά μόνο σε ειδικά οχήματα και όχι σε ΙΧ.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών έχει οριστεί η 7η Μαΐου 2018.\
- από ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews.gr