ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Κρίση στο ΕΘΝΟΣ - Παραιτήθηκαν δύο κορυφαία στελέχη

Τα πάνω - κάτω στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ συμφερόντων (αποκλειστικά πλέον) του Ιβάν Σαββίδη.
 Το μιντιακό διαζύγιο Σαββίδη - Μάρη είναι οριστικό - και όχι τόσο βελούδινο...
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά την αφαίρεση του ονόματος του μέχρι χθες εκδότη Δημήτρη Μάρη από την «ταυτότητα» της εφημερίδας με αφορμή, όχι αιτία, την εισβολή Σαββίδη στο αγωνιστικό χώρο στην Τούμπα.
Σήμερα, απόγευμα Δευτέρας, από το ΕΘΝΟΣ παραιτήθηκαν..
ο διευθυντής της εφημερίδας Μάνος Χωριανόπουλος και ο σύμβουλος περιεχομένου Μάνος Μίχαλος –και οι δύο άνθρωποι της απόλυτης εμπιστοσύνης και στενοί συνεργάτες του Δημήτρη Μάρη.
Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις σε συγκέντρωση των εργαζομένων στην οποία, όπως γράφει το ενημερωμένο Harddog (ΕΔΩ),  παρευρέθηκε και μίλησε ο τοποτηρητής του Σαββίδη, γενικός διευθυντής της εφημερίδας Νούλης Χατζηδημητρίου που παραδέχτηκε την πλήρη διάσταση των δύο πλευρών και ευχαρίστησε την 24MEDIA για τη συνεργασία. Ο Χατζηδημητρίου δήλωσε την πρόθεση της Dimera να συνεχίσει την έκδοση και όπως είπε οι σχετικές ενημερώσεις θα γίνουν σύντομα. Στους εργαζόμενους μίλησε και ο μέχρι πρότινος διευθυντής Μάνος Χωριανόπουλους εκφράζοντάς τους τις ευχαριστίες του για τη συνεργασία.
To EΘΝΟΣ και το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ αναλαμβάνουν να τρέχουν μέχρι νεοτέρας ο Νούλης Χατζηδημητρίου και ο Βαγγέλης Δεληπέτρος ενώ οι δημοσιογράφοι των δύο εφημερίδων θα συνεχίσουν να στεγάζονται στα γραφεία της 24 Media στη Συγγρού, μέχρι να μετακομίσουν σε άλλα κτήρια, κατόπιν των αποφάσεων που θα ληφθούν το επόμενο διάστημα.

- διαβάστε:
Εφυγε ο «εκδότης Δημήτρης Μάρης» από το ΕΘΝΟΣ