ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Απολύθηκε η διευθύντρια σύνταξης της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ

Πρώτος ο ΣΚΑΪ στα μερίδια τηλεθέασης για το μήνα Φεβρουάριο τόσο για το σύνολο της ημέρας όσο και για τη ζώνη Prime Time. Με διαφορά ο ΣΚΑΪ τερματίζει πρώτος στο σύνολο της ημέρας με ποσοστό τηλεθέασης 18,4% και στο δυναμικό κοινό 18 – 54, με 17,4%. Ειδικά στη ζώνη του Prime Time, ο ΣΚΑΪ έρχεται και πάλι πρώτος, με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά, με συνολικό ποσοστό ημέρας 21,2 και στο δυναμικό κοινό 18-54, με 22 %.
****
Μια δυσάρεστη εξέλιξη στο μιντιακό συγκρότημα του Φαλήρου προκάλεσε αναστάτωση και..
ερωτηματικά. Την Πέμπτη απολύθηκε η Αλεξία Κονάχου, σύζυγος του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Μπάμπη Παπαδημητρίου, διευθύντρια συντάξεως του skai.gr.
****
Η σπουδαιότερη διοργάνωση του Κλειστού Στίβου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ από 1-4  Μαρτίου 2018 μεταδίδεται από την ΕΡΤ. Στους αγώνες, τους οποίους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές από την ΕΡΤ2, την ΕΡΤHD, καθώς και διαδικτυακά από το www.ert.gr, θα συμμετάσχουν 632 αθλητές και αθλήτριες από 144 χώρες σε 26 αγωνίσματα. Η ΕΡΤ2 θα καλύψει το σύνολο της διοργάνωσης από την Πέμπτη 1η Μαρτίου έως και την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 με όλη τη δράση να βρίσκεται στις οθόνες των τηλεθεατών.
****
To 10ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου, με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά, αθλητικά, αφιερώματα κ.ά. Στο νέο τεύχος, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, που γιορτάζεται στις 6 Μαρτίου, τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο του περιοδικού και μέσα από τις πολύχρωμες ζωγραφιές τους στέλνουν μηνύματα αγάπης, σεβασμού και αλληλεγγύης.