ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Μετά το «Εθνος», διευθυντής στην 24 Media

Ο Μάνος Χωριανόπουλος στην διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης για όλο τον όμιλο Μάρη

Οι αλλαγές στη λειτουργία του ομίλου 24Media του Δημήτρη Μάρη, συνεχίζονται μετά την αποχώρησή του από το ΕΘΝΟΣ και το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.
Μετά την ανάληψη της διεύθυνσης στο Ραδιόφωνο 24/7 από τον έμπειρο Βασίλη Σκουρή (αποχώρησε από το Real Group), τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης για όλο τον όμιλο της 24Media αναλαμβάνει και επίσημα ο..
Μάνος Χωριανόπουλος, από τους πιο στενούς συνεργάτες του Δημήτρη Μάρη και τέως διευθυντής της εφημερίδας «Εθνος».
Σύμφωνα λοιπόν με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας του Δημήτρη Μάρη, το ρόλο του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης στον όμιλο της 24MEDIA αναλαμβανει ο Μάνος Χωριανόπουλος.
«Ύστερα από 11 χρόνια επιτυχημένης πορείας ως Διευθυντής Σύνταξης του News 24/7 και Διευθυντής της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, θα είναι πλέον υπεύθυνος για την ανάπτυξη και εξέλιξη όλων των ειδησεογραφικών brands της 24MEDIA» ξεκαθαρίζει η ανακοίνωση της εταιρείας.
Ο Ν. Πεφάνης, CEO της 24MEDIA δήλωσε: “Η πολυετής συμβολή του Μάνου Χωριανόπουλου υπήρξε καταλυτική ως προς την επιτυχημένη πορεία του News247.gr. Η εμπειρία και τεχνογνωσία του θα ενισχύσουν τον τομέα της ενημέρωσης του ομίλου”.