ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Εκτός «Αυγής» ο διευθυντής Κωστής Νικολακάκος - Ποιος πάει στη θέση του

Ραγδαίες εξελίξεις στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ καθώς μετά την σοβαρή κρίση που ξέσπασε στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» με τις απολύσεις τριών εργαζομένων που δεν συμφώνησαν στη μείωση μισθών και τις απεργιακές κινητοποιήσεις που ακολούθησαν, ήλθε και η παραίτηση του διευθυντή της «Αυγής» Κωστή Νικολακάκου. Το όνομά του απουσίαζε στο σημερινό φύλλο από την «ταυτότητα» της εφημερίδας ενώ την αποχώρησή του ανακοίνωσε στους εργαζόμενους χθες ο ίδιος ο Νικολακάκος χωρίς να..
δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους της παραίτησής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες την προηγούμενη Παρασκευή η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον Κωστή Νικολακάκο να παραιτηθεί από τη θέση του διευθυντή. Μάλιστα του είπαν οτι έχει βρεθεί κι ο αντικαταστάτης του -που θα έρθει από το Μέγαρο Μαξίμου- και του ζήτησαν να παραμείνει στη θέση του μέχρις ότου έρθει ο νέος διευθυντής. Ο Νικολακάκος τους ευχαρίστησε και υπέβαλε πάραυτα την παραίτησή του για να τους διευκολύνει... Για τη θέση του διευθυντή στην Αυγή έχει ακουστεί και το όνομα του Άγγελου Τσέκερη, διευθυντή Επικοινωνίας του Αλέξη Τσίπρα.
Για το θέμα γράφει, μεταξύ άλλων, και το asfalistiko.gr :
Ο εξαναγκασμός σε παραίτηση του Κωστή Νικολακάκου από τη διεύθυνση της Αυγής, ενώ εντάσσεται στη διακηρυγμένη απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για ενοποίηση των ΜΜΕ και ορθολογικοποίηση των οικονομικών τους, υπό τη… μπαγκέτα του διευθύνοντος συμβούλου
Δημήτρη Στούμπου, έχει βαθύτερο σημειολογικό και πολιτικό περιεχόμενο, σκιαγραφώντας ειλημμένες αποφάσεις που μόνο ευνοϊκές δεν προοιωνίζονται για τους εργαζόμενους.
Ειδικά σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα για τους εργαζόμενους, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Θανάση Καρτερό να μετακομίζει άμεσα από το Μαξίμου στην Αγίου Κωνσταντίνου για να αναλάβει τη διεύθυνση της Αυγής, θα σημαίνει ξεκάθαρα ότι έχουν ληφθεί οι πολιτικές αποφάσεις για ευθεία σύγκρουση με τους εργαζόμενους και πλήρη αναδιάταξη των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.