ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Αφησε στη μέση την εκπομπή ο Χατζηνικολάου

Aρρωστος με ίωση ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου. Αποτέλεσμα να αφήσει στη μέση την πρωινή εκπομπή του στο ραδιοφωνο του Real Fm (διαβάστε περισσότερα στο harddog) και να απουσιάσει από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 (τον αντικατέστησε η Μαρία Σαράφογλου). Περαστικά!..
****
Σύμβουλος έκδοσης στην κυριακάτικη εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο Θανάσης Τσεκούρας. Ο πρώην διευθυντής του Εθνους μεταξύ άλλων αρθρογραφεί και..
στην εφημεριδα των Αναστασιαδη - Καραμήτσου εδώ και δύο εβδομάδες, ενώ έχει λόγο και στα της έκδοσης της εφημερίδας.
****
Την προσωρινή αναστολή της πληρωμής του προστίμου ύψους 5 εκατ. ευρώ που καλείται να πληρώσει ο Θέμος Αναστασιάδης αποφάσισε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθήνας. Το δικαστήριο αποδέχθηκε εν μέρει τον ισχυρισμό του εκδότη του Πρώτου Θέματος, που υποστήριξε οτι δεν μπορεί να πληρώσει το πρόστιμο, γιατί δεν κατέχει κανένα ακίνητο και στους τραπεζικούς λογαριασμούς του έχει μόνον 200 ευρώ.
****
Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ («Δεύτερη Ματιά») Σωτήρης Καψώχας και Κατερίνα Ακριβοπούλου ξεναγήθηκαν πριν από λίγο, στην κυριακάτικη εφημερίδα Νέα Σελίδα, από τον εκδότη Ηλία Λιβάνη. Αυτό γράφει το twitter του e-tetradio και εμείς θυμίζουμε πως σήμερα υπήρξαν νεες απολύσεις στο φύλλο (δείτε ΕΔΩ).
****
Mε αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη, η ΕΡΤ ετοίμασε και μεταδίδει έναν νέο κύκλο τεσσάρων ντοκιμαντέρ με γενικό τίτλο «Με τον Λουκιανό». Η ΕΡΤ1, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 22:30, προβάλλει το δεύτερο μέρος του μουσικού ντοκιμαντέρ «Νύχτα γιομάτη θαύματα, νύχτα σπαρμένη μάγια» που βασίζεται στην ομώνυμη συναυλία του Κηλαηδόνη τον Ιούλιο του 1991 στο Λυκαβηττό.