ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Απεργιακή εκπομπή στο Κόκκινο με απολυμένη δημοσιογράφο

Η απεργία συνεχίζεται στον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο ως απάντηση στις απολύσεις εργαζομένων, που δεν συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους. Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν και απεργιακές εκπομπές και η αρχή έγινε σήμερα Σάββατο με την απολυμένη δημοσιογράφο Ειρήνη Προμπονά. Στο στούντιο του ραδιοσταθμού φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Κουσουρής επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Βιέννης (επισήμως ο πρώτος Έλληνας θύμα τάγματος εφόδου της ΧΑ, με αρχηγό τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο, γνωστό ως "Περίανδρο") .
Ο Δ. Κουσουρής μαζί με την Ειρήνη Προμπονά αναφέρθηκαν στις εξελίξεις στη δίκη..
της «Χρυσής Αυγής» και στα όσα βίωσε ο ίδιος όντας θύμα της ναζιστικής οργάνωσης.
Ο καθηγητής αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση και στην άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, τον τρόπο με τον οποίο οικειοποιείται σύμβολα που η ίδια μάχεται αποκρύπτοντας το αποκρουστικό της πρόσωπο και πως διαχέεται στην κοινωνία ως μια κανονικότητα, αλλά και για την αριστερά ως περιεχόμενο και στάση ζωής και δράσης.
Στη συζήτηση συμμετείχε και ο δημοσιογράφος μέλος του ΔΣ ΕΣΗΕΑ Γιάννης Αγγέλης.
Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή εδώ: https://soundcloud.com/user-205006870/10-2-2018a