ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Παρουσία Λιαρέλλη οι συσκέψεις των ειδήσεων του ΑΝΤ1

Μετά την παραίτηση Μιχελάκη για λόγους ευθιξίας

Παρουσία του γενικού διευθυντή του ομίλου ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλλη πραγματοποιούνται οι βασικές συσκέψεις των ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου τις τελευταίες ημέρες, μετά την «έξοδο» του Γιάννη Μιχελάκη.
Αυτό γράφει το enimerosi24 που αναφέρει ότι παραμένει άγνωστο ακόμη αν θα καλυφθεί η θέση του διευθυντή ειδήσεων, ενώ προς το παρόν την ευθύνη του τομέα έχουν οι διευθυντές σύνταξης,.. Στράτος Μπαλής και Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, που συνεπικουρούνται από τρεις αρχισυντάκτες.
Θυμίζουμε πως ο μέχρι προχθές γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1 Γιάννης Μιχελάκης υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας μετά την δικαστική απόφαση βάσει της οποίας κρίθηκε ένοχοςγια παθητική δωροδοκία - το τριμελές πλημμελειοδικείο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με 3ετή αναστολή. Ο Γιάννης Μιχελάκης θα παραμείνει, λέει, εκτός ΑΝΤ1 μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του στα δικαστήρια.