ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Σβίγγου: Aθλιο επιχειρηματικό παιχνίδι στις πλάτες των εργαζόμενων του Mega

Στο τηλεοπτικό δελτίο των εργαζόμενων του Mega εμφανίστηκε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου, κάνοντας λόγο για άθλιο επιχειρηματικό παιχνίδι στις πλάτες των εργαζόμενων του μεγάλου καναλιού από τους μετόχους.

"Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια παίζεται ένα άθλιο επιχειρηματικό παιχνίδι στις πλάτες σας. Οι μέτοχοι θα μπορούσαν να είναν προβεί σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά δεν το επέλεξαν αυτό. Το ότι δεν κάνουν..
αίτηση για άδεια βαραίνει τους ίδιους και όσους το προηγούμενο διάστημα προσπάθησαν να κατηγορήσουν το ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να κλείσει το MEGA και άλλα κανάλια", δήλωσε η κ.Σβίγγου.
Σημείωσε ότι η κυβέρνηση σαφέστατα και πρέπει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για τις θέσεις εργασίας και τα δεδουλευμένα των εργαζόμενων, τόνισε όμως ότι "Είναι δική τους (των μετόχων) επιχειρηματική επιλογή και είναι δική τους επιλογή το αν τελικά θα κλείσει ο σταθμός, κάτι που απεύχομαι.Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους μετόχους. Δεν θέλω να σας κάνω υποδείξεις για το πώς θα συνεχίσετε τον αγώνα σας. Εκείνοι οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα έριχναν κροκοδείλια δάκρυα και έλεγαν ότι ο α διαγωνισμός οδηγεί σε μαύρο τα κανάλια θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους". πηγή: News247.gr