ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Η εφημερίδα F&Μ Voice καταγγέλλει την ΕΡΤ για λογοκρισία

Για λογοκρισία καταγγέλλει την ΕΡΤ η εφημερίδα Finance & Markets Voice λέγοντας ότι «έκοψε» πρωτοσέλιδό της κατά την παρουσίαση του Τύπου στην εκπομπή Πρώτη Είδηση. Συγκεκριμένα το διευθυντικό στέλεχος της εφημερίδας Νίκος Μανεσιώτης γράφει στο σάιτ fmvoice:

"Η... αριστερή ΕΡΤ, που διακινεί ελεύθερα στο όνομα της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας τις ναζιστικές ιδέες της "Χρυσής Αυγής", δικάζει και καταδικάζει σε μαύρο την φωνή μιας εφημερίδας που βρέθηκε στα... κάγκελα της Αγίας Παρασκευής, όταν ο Αντώνης Σαμαράς έριξε το μαύρο στην ΕΡΤ. Μόνο που δεν είναι η πρώτη φορά που μας λογοκρίνει η.. ΕΡΤ του Κωστόπουλου. Την προηγούμενη φορά σύμφωνα με τον συντελεστή της "Πρώτης Είδησης", Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο υπάλληλος ξέχασε να μας συμπεριλάβει στο σώμα των εφημερίδων. Όλως τυχαίως τότε γράφαμε για τα πολιτικά σχέδια του Βαγγέλη Μαρινάκη. 
Η δημοκρατική και κινηματική ΕΡΤ, η οποία φιλοξενεί όλες τις συστημικές φωνές, δεν θα μπορούσε να προβάλει το "Ελληναράδες, fuck you".
Η πλουραλιστική ΕΡΤ του Κωστόπουλου, που δίνει βήμα σε όποιον βρίζει τον Τσίπρα, αλλά, έχει αποκλείσει εμάς που δεν τον βρίζουμε.
Τον περασμένο Απρίλιο, που τόλμησα να αναφέρω την αλήθεια αυτή, ήταν η τελευταία φορά που η... δημόσια ΕΡΤ μας έδωσε βήμα."