ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Αμετανόητος

Τιμή μας είναι, το γεγονός, ότι υπηρετήσαμε -ως Εφημέριος- την ένδοξο Ελληνική Βασιλική Χωροφυλακή από το Φεβρουάριο 1968 έως τον Αύγουστο 1976 ως Εφημέριος Ιεροκήρυξ των Σχολών Αξιωματικών και Υπενωμοταρχών Χωροφυλακής [...] Τιμή και δόξα μας επίσης είναι το γεγονός, ότι επισκεφθήκαμε στις Φυλακές τον Ηρωα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή [...] Για τη Χρυσή Αυγή το 2012 είχαμε γράψει τα παρακάτω λόγια: "Στην αρρωστημένη σήμερα και παρακμάζουσα Δημοκρατία μας δεν είσθε βέβαια μια 'Μαύρη Νύχτα!'. Εάν όμως βελτιωθήτε, εάν αποφύγετε κάποιες ανωφελείς ακρότητες του νεοφώτιστου, αν τροποποιήσετε το στιλ, που εφαρμόζετε, αν ωριμάσετε δηλ., μπορείτε να καταστήτε μια γλυκειά ελπίδα...".
Και το καλύτερο:
«Ουδέποτε υπήρξαμε υμνητής των βασανιστών! Υπήρξαμε όμως υμνητής του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, όταν ανελάμβανε τα Πρωθυπουργικά του καθήκοντα! Εκανε Δημοψήφισμα και το αποτέλεσμα ήταν ΟΧΙ! Αλλά ο μαέστρος κ. Τσίπρας το μετέτρεψε σε ΝΑΙ! Αυτό όντως είναι φασισμός!».
Τα σχόλια δικά σας.
Δ.Τ. (ΕφΣυν)