ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Ο πόλεμος διεξάγεται πλέον ανοιχτά

(...) Ο Bαγγέλης Μαρινάκης, που έχει δικαστικές εκκρεμότητες, θεωρεί ότι η κυβέρνηση επιδιώκει την προσωπική εξόντωσή του με παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Ταυτόχρονα, καταγγέλλει και προσπάθεια αποδυνάμωσης του Ολυμπιακού, για να ευνοηθούν οι, φίλα προσκείμενοι στην κυβέρνηση, αντίπαλοί του Σαββίδης (ΠΑΟΚ) και Μελισσανίδης (ΑΕΚ). Η κυβέρνηση από την πλευρά της τού καταλογίζει ότι έχει ταυτισθεί απολύτως με τη ΝΔ και τον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ενδεικτικά είναι όσα συνέβησαν μόλις τις τελευταίες δύο ημέρες. Ο B. Μαρινάκης εξαπέλυσε.. σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με όρους όπως «χούντα» και «Μαδούρο» (δείτε ΕΔΩ). Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του απάντησε αναλόγως, σε μια από τις σπάνιες φορές που επίσημος εκπρόσωπος κυβέρνησης απαντά σε επιχειρηματία. Αποκαλυπτικό είναι ότι, στο ίδιο πνεύμα με την κυβέρνηση, απάντησε και ο ΠΑΟΚ!
Ετσι, οι καλές ημέρες του 2014 έχουν δώσει τη θέση τους στο πολεμικό κλίμα. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι (έχει δηλώσει) Παναθηναϊκός. Όμως, η εμφανής συμμαχία του με τον Ιβάν Σαββίδη τον καθιστούν ευάλωτο στην (μεταξύ αστείου και σοβαρού…) κατηγορία ότι, εκτός από πολιτική, έχει αλλάξει και… ομάδα.
Πώς θα τελειώσει ο πόλεμος; Αγνωστο. Πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάληξη που θα έχουν οι δικαστικές εκκρεμότητες του κ. Μαρινάκη και από τον εάν ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει την κυριαρχία του έναντι των, ισχυρών φέτος, ανταγωνιστών του ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο δε ιδιοκτήτης του έχει επενδύσει πολιτικά στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές.
Η σύγκρουση είναι ποδοσφαιρική, προσωπική (Μαρινάκης-Καμμένος) και πάνω απ’ όλα πολιτική. Γι’ αυτό δεν θα είναι αναίμακτη. Θα έχει σίγουρα θύματα…

- από κείμενο του Γιώργου Καρελιά στο protagon