ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Αφιέρωμα της ΕΡΤ στον Γκέραρντ

Τη μνήμη του προπονητή Έγκεν Γκέραρντ τιμά η ΕΡΤ1, μεταδίδοντας την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 24:00,  το αθλητικό ντοκιμαντέρ από τη σειρά «Σπορ Ιστορίες», που ήταν αφιερωμένο στον Ολλανδό προπονητή. Στο ντοκιμαντέρ αυτό, ο Έγκεν Γκέραρντ μιλάει για τη ζωή του και την καριέρα του, από τα χρόνια που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στην Ολλανδία, την απόφαση του να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου ως προπονητής και να έρθει στην Ελλάδα και την Κρήτη..
****
Οι συνδρομητές της Nova, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στις 22:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο NovasportsstoriesHD την εκπομπή «Legend Stories» που είναι αφιερωμένη στον αδικοχαμένο θρύλο του ελληνικού βόλεϊ, Νίκο Σαμαρά. Την εκπομπή επιμελήθηκε η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports. Το αφιέρωμα θα προβληθεί σε επανάληψη στο NovasportsstoriesHD την Κυριακή 7 Iανουαρίου.
****
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το διήμερο Πέμπτη 4 Ιανουαρίου και Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά την 16η αγωνιστική στην EuroLeague όπου δεσπόζουν οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός Superfoods – Αναντόλου Εφές και Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο.