ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Δεν άντεξε τον Γιώργο Λιάγκα και έφυγε στα τρία λεπτά

Εμπλοκή στο χθεσινό γύρισμα της νυχτερινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. Η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα (γνωστή από το Nomads) σηκώθηκε και έφυγε τρία λεπτά μετά την έναρξη της συνέντευξής της, στον τηλεπαρουσιαστή του Late Night (η εκπομπή που "φιλοξένησε" τον Νότη Σφακιανάκη και το παραλήρημά του) στον AΝΤ1.Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, στην εκπομπή Happy Day, η τραγουδίστρια Κολέτσα κάθισε στην καρέκλα απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος με το γνωστό του ύφος άρχισε να τις κάνει διάφορες ερωτήσεις που προφανώς την έφεραν σε δύσκολη θέση. Επειτα από τα πρώτα 3 λεπτά της συνέντευξης η Χριστίνα Κολέτσα σηκώθηκε από την..
καρέκλα της και είπε «Φεύγω, δεν νιώθω άνετα»! Η τραγουδίστρια δεν αισθάνθηκε καλά με τις ερωτήσεις του παρουσιαστή και εφόσον ένιωθε άβολα αποφάσισε να αποχωρήσει αφήνοντας τον Γιώργο Λιάγκα χωρίς καλεσμένο. τελευταια στιγμή επιστρατεύτηκε λέει ο ηθοποιός Σπύρος Πούλης για να καλύψει το κενό...

ΥΓ1 Το πρωί της Τετάρτης, στην ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Λιάγκας «κάρφωσε» την καλεσμένη του, χωρίς να την ονοματίσει, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πήγε στο πλατό «με τρεις μανατζαρέους και δύο κομμωτές», ότι δεν έχει φωνή και πως δεν θέλησε να μιλήσει για τα προσωπικά της «ενώ ο κ@λος της είναι σε όλα τα περιοδικά».

ΥΓ2 Kατά τη διάρκεια του Late Night o Γ. Λιάγκας γνωστοποίησε και την παραίτησή του από τον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη. Όπως είπε ο ίδιος, κουράστηκε με το πρωινό προσθέτοντας:
«Δεν είπα ότι σταματάω το ραδιόφωνο, σταματάω από τον Λάμψη»...