ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Πρετεντέρης - Μητσός κατά Παυλόπουλου

Πυρ ομαδόν κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και συγκεκριμένα στην τελευταία της σελίδα όπου Γιάννης Πρετεντέρης και Μιχάλης Μητσός με τα άρθρα τους «ισοπεδώνουν» τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Γράφει μεταξύ άλλων ο Μιχ. Μητσός:
(...) Κανείς δεν προφύλαξε το κύρος της χώρας από τον Προκόπη Παυλόπουλο. Εκπληκτοι αυτόπτες και τηλεθεατές παρακολούθησαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανοίγει μόνος του το θέμα της Λωζάννης ψελλίζοντας διάφορα κλισέ, να εισπράττει σε αυστηρό ύφος τις τουρκικές θέσεις, να λέει κάτι απίστευτα περί «ερμηνείας» και όχι «επικαιροποίησης» των συνθηκών και στο τέλος να ζητάει να τον συγχωρησουν γιατί αισθάνθηκε άνετα και ειπε μια κουβέντα παραπάνω(...)
Από την πλευρά ο Γιάννης Πρετεντέρης αναφέρεται (και) στην εικόνα:
Αν είναι ακριβές ότι μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, τότε στην εικόνα της συνάντησης Παυλόπουλου - Ερντογάν δεν χρειαζόταν ήχος. Από τη μια μεριά ένας τύπος στητός και ορθιος, απλωμένος, με ανοιχτά πόδια(!), καταλάμβανε τα 4/5 του κοινού καναπέ. Σχεδόν ανεκφραστος, σπανίως κοίταξε τον οικοδεσπότη του, μιλούσε ατάραχος και με μια βεβαιότητα ισχύος. Από την άλλη ένας άνθρωπος σχεδόν κουλουριασμενος στη δική του ακρη του καναπέ, με μαζεμένα πόδια και χέρια που έμπλεκαν και ξέμπλεκαν αμήχανα. Παρακολουθούσε ελαφρά σκυμμένος και προσηλωμένος τον συνομιλητή του και όσο περνούσε η ώρα αισθανόσουν ότι βούλιαζε περισσότερο στον καναπέ. Αν στην εικόνα έβαζες και ήχο τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα(...)