ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Οταν αδικούνται κάποιοι καλοί αρθρογράφοι

Αλήθεια, στην Πανεπιστημίου 56 γνωρίζει κανείς από τους επικεφαλής πώς βγαίνει μια εφημερίδα,  ή πώς πρέπει να είναι μια εφημερίδα; Και δεν αναφερόμαστε στο αν γνωρίζουν πως βγαίνει μια μαθητική, άντε μια επαρχιακή εφημερίδα. Εδώ όμως πρόκειται για ένα φύλλο πανελλαδικής κυκλοφορίας που υποτίθεται πως φιλοδοξεί να είναι η εφημερίδα της μεσαίας τάξης.
Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί κάποιους καλούς δημοσιογράφους - αρθρογράφους... Θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά αλλά..
σταματάμε εδώ γιατί είναι ακόμη αρχή.
----
Κον Χουδαλάκη, Παραπολιτικά Fm:  εχθες δυσκολευόμουν να σας ακροασθώ διότι η μουσική επένδυση που σας συνοδεύει... επισκιάζει σφόδρα την φωνή σας και ενοχλεί την ακουστική μας, καθόσον η χρονική διακοπή των λέξεων είναι χρήσιμη και για την επεξεργασία των θεμάτων και των σχολίων σας. Δεν χρειάζεστε τα θορυβώδη ντεσιμπελ, ίσα ίσα το αντίθετο. Μια απαλή υπόκρουση ίσως...
----
Ο αθλητικός ραδιοσταθμός Sport24 Radio 103,3 συνεχίζει την ανοδική του πορεία σημειώνοντας ρεκόρ ημερήσιας ακροαματικότητας στο 5,5% και αύξηση 14,6%, για το διάστημα 09/10/17- 05/11/17, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Στο ίδιο διάστημα, ο αριθμός των ημερήσιων ακροατών ξεπέρασε τους 130.000, για πρώτη φορά στα τρία χρόνια λειτουργίας του σταθμού. Παράλληλα, αύξηση σημείωσε και ο χρόνος ακρόασης του σταθμού στα 136,7 λεπτά, αναδεικνύοντας τον Sport24 Radio 103,3 στην πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης.
----
Την πρόθεσή τους να εργαστούν από κοινού και να συνδράμει ο καθένας με όποια μέσα διαθέτει για τη δημιουργία Film Office στη Θεσσαλονίκη, επανέλαβαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Δήμος Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο , Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ΕΡΤ3 και TV100), στην πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας που συγκροτήθηκε γι’ αυτόν τον σκοπό, η οποία πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στη Θεσσαλονίκη. που προβλέπει ο νόμος 4487/ 2017, ο οποίος ψηφίστηκε τον Αύγουστο του 2017.