ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ανανεωμένες οι Ειδήσεις στην ΕΡΤ

Από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και κάθε βράδυ στις 23:00, οι Ειδήσεις επιστρέφουν στην ΕΡΤ2 με παρουσιαστή τον Γιάννη Δάρρα, ενώ τα Σαββατοκύριακα τη σκυτάλη παίρνει η Ελένη Χρονά. Το τελευταίο μεγάλο δελτίο της ημέρας είναι στο δεύτερο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης.  Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο, καθώς και η επικαιρότητα της ημέρας που φεύγει, στην πολιτική, την οικονομία αλλά και την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, με τη σφραγίδα της εγκυρότητας της ΕΡΤ. Όλο το.. δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της Δημόσιας Τηλεόρασης, αλλά και το αρτιότερο δίκτυο ανταποκριτών εντός και εκτός συνόρων, θα βρίσκονται στην καρδιά των γεγονότων. Ειδήσεις με συνέπεια και αξιοπιστία. Ειδήσεις, στην ΕΡΤ2.
Επίσης, από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και κάθε μέρα, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ στις 20:55 θα μεταδίδεται και στη νοηματική γλώσσα για τα άτομα με προβλήματα ακοής, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ HD.