ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Οι Ράδιο Αρβύλα «τάχωσαν» σε Σφακιανάκη (και Λιάγκα)

BINTEO 

Η παρουσία και το νέο παραλήρημα του γνωστού Νότη Σφακιανάκη στην τηλεοπτική εκπομπή Late Night του Γιώργου Λιάγκα την περασμένη εβδομάδα, σχολιάστηκαν και σατιρίστηκαν χθες το βράδυ από την παρέα των Ράδιο Αρβύλα, στην πρώτη τους εκπομπή για τη φετινή σεζόν στον ΑΝΤ1.
Ο Αντώνης Κανάκης άφησε και αιχμές κατά του καναλιού και των υπευθύνων (παρουσιαστές, διευθυντές προγράμματος κλπ) λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Τα πράγματα είναι θλιβερά, δεν χαμπαριάζει τίποτα κανένας σε αυτό τον τόπο. Για όγδοη φορά δεν υπάρχει περίπτωση σε καμία πολιτισμένη χώρα να συνέβαιναν αυτά που γίνονται στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα με τον μανδύα της ελαφριάς ψυχαγωγίας, αυτό είναι το φοβερό..
Στο εξωτερικό ούτε τα κανάλια, ούτε οι διευθυντές προγράμματος, ούτε ο υπόλοιπος καλλιτεχνικός χώρος, ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε κανένας δεν θα μπορούσε να ανεχτεί αυτή την κατάσταση σε μια εποχή που μία από τις μεγαλύτερες μάστιγες είναι η ρητορική μίσους και το μίσος που συνεπάγεται και αυτό που εκδηλώνεται στον πλανήτη μας. Αυτή την απάνθρωπη ρητορική μίσους τη φιλοξενούμε στην ελληνική τηλεόραση σαν να μην συμβαίνει τίποτα, έτσι για πλάκα. Oλα λάιφ στάιλ...»
Είχε προηγηθεί σατιρικό βίντεο με βάση τα λεγόμενα του τραγουδιστή και με τον Γιάννη Σερβετά να “μεταμορφώνεται” σε Νότη Σφακιανάκη (σε κάθε πλάνο υπήρχε το σύμβολο της Χρυσής Αυγής)...