ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Μια θετική κίνηση από το Φως των Σπορ

Από σήμερα και για μία εβδομάδα όσοι αγοράζουν Φως το Σπορ προσφέρουν –φυσικά χωρίς προσωπική τους επιβάρυνση–  από 20 λεπτά ο καθένας ως βοήθεια για την επούλωση των πληγών από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Η διεύθυνση της εφημερίδας σε μια κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας, αποφάσισε να διαθέσει περίπου το 1/6 των εισπράξεών της από την κυκλοφορία αυτής της εβδομάδα υπέρ της αποκατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής. Με δεδομένο ότι η τιμή φύλλου του Φωτός είναι 1,30 ευρώ, το ποσό που θα προσφερθεί για.. τον σκοπό αυτό αντιστοιχεί σε κάτι περισσότερο από το 15% των χρημάτων από την επταήμερη κυκλοφορία του. Τα χρήματα θα διατεθούν στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, στη δύναμη της οποίας περιλαμβάνονται ομάδες από τη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο, την Ελευσίνα, τα Μέγαρα, τον Ασπρόπυργο κ.λπ.
«Η εφημερίδα σας μας αιφνιδίασε ευχάριστα», αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του στο Φως ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος, ο οποίος κάνοντας λόγο για την τεράστια καταστροφή στην περιοχή προσθέτει ότι δεν άρχισε ακόμα η καταγραφή των ζημιών στα γήπεδά της.

Η 24Media
Με σύνθημα «Κανένας μόνος, κανένας αβοήθητος», που αναγράφεται και μεταδίδεται σε όλα τα Μέσα της, η 24Media συνεχίζει τη συγκέντρωση τυποποιημένων τροφίμων μακράς διάρκειας για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής. Η συλλογή των προϊόντων γίνεται από την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία της εταιρίας, στη Λεωφόρο Συγγρού 166Α, και θα ολοκληρωθεί σήμερα, Δευτέρα, βράδυ. Ακόμα, Η 24Media παραπέμπει για την παράδοση τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μάνδρας, Στρατηγού Ρόκκα 45, στο κτίριο του Δημαρχείου. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 213-0909700 και 213-2014900.

- από το harddog-sport