ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Το όλον ΠΑΣΟΚ και ο αξύριστος Σταύρος Ψυχάρης


Όλο το ΠΑΣΟΚ ήταν στην κηδεία του Γιάννη Καψή, από τη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη, μέχρι τον Κώστα Λαλιώτη, τον Δημήτρη Ρέππα, τον Απόστολο Κακλαμάνη, έως τον Αντώνη Λιβάνη.
Βεβαίως απουσίαζε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, στον οποίον ανήκει ο όρος «Το όλον ΠΑΣΟΚ», αλλά ο πρώην πρόεδρος του κόμματος απουσιάζει τελευταίως γενικώς!
Επίσης στην κηδεία του πρώην υπουργού και δημοσιογράφου ήταν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Αντρίκος Παπανδρέου, ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Μαρία Δαμανάκη όπως και πολλοί.. δημοσιογράφοι, ανάμεσα τους ο Παύλος Τσίμας, ο Μιχάλης Ιγνατίου, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, η Κάτια Μακρή κ.α.
Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του Σταύρου Ψυχάρη, αφού ήταν η πρώτη – τρόπον τινά, δημόσια εμφάνιση του πρώην εκδότη που συνοδευόταν από τον γιο του Ανδρέα.
Αυτό όμως που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν το αξύριστο λουκ του, μιας και ποτέ στο παρελθόν ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ δεν είχε αφήσει μούσι!

- από το enimerosi24