ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ενημερωτικά σεμινάρια για όλους τους δημοσιογράφους...

...στην εισαγωγή νέων τεχνολογιών στα ΜΜΕ

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στέρεας Ελλάδας και Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συμφώνησαν από κοινού να πραγματοποιήσουν τέσσερα σεμινάρια 2.5 ωρών το καθένα, με θέμα «Εισαγωγή νέων τεχνολογιών στα ΜΜΕ».
Οι ώρες των επιμορφωτικών σεμιναρίων διατίθενται από τον ΠΣΑΤ και χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με αποτέλεσμα η συμμετοχή στα σεμινάρια, να είναι δωρεάν.. Μετά από συνεννόηση τόσο με τον πρόεδρο του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ανδρέα Βέγλη, όσο και με τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ κ. Σωτήρη Τριανταφύλλου, τα σεμινάρια θα διεξαχθούν αρχικά το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στις 6 το απόγευμα στο Βόλο και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 10.30 το πρωί στη Λάρισα.
Στο τέλος Ιανουαρίου του 2018, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αντίστοιχο σεμινάριο σε Τρίκαλα – Καρδίτσα (ενδιάμεσα) και στη Λαμία, αν υπάρξει ενδιαφέρον.
Τα σεμινάρια θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν και μη μέλη της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στέρεας Ελλάδας και Εύβοιας.
Σημειώνεται ότι αν υπάρξει συμμετοχή των μελών, πρόθεση της Διοίκησης του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών, αλλά και του Επικουρικού Ταμείου, το οποίο στέκεται αρωγός στην προσπάθεια, είναι να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο σε διάρκεια επιμορφωτικό σεμινάριο το οποίο δεν θα είναι δωρεάν, ωστόσο ο στόχος είναι να επιδοτηθεί.
Ο ακριβής τόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων σε Βόλο και Λάρισα, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.