ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανοίγει σαντουιτσάδικο!

...και αναλαμβάνει χρέη Dj σε καφέ μπαρ-εστιατόριο του Ψυχικού

Ένα νέο, φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο project βρίσκεται στα χέρια του άλλοτε ισχυρού εκδότη, Πέτρου Κωστόπουλου.
Στην ουσία πρόκειται για μια δοκιμασμένη επιχειρηματική συνταγή που ευδοκιμεί τα χρόνια της κρίσης. Αφορά στον κλάδο της εστίασης  και έχει κεντρίσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του Π. Κωστόπουλου.
Σύμφωνα λοιπόν με πρόσωπα που ξέρουν απέξω και ανακατωτά την αγορά του Κολωνακίου, ο Πέτρος Κωστόπουλος φέρεται να έχει συμφωνησει στο να ανοίξει ένα σαντουιτσάδικο..
επί της οδού Καψάλη, μαζί με τον επιχειρηματία Γιάννη Μαλούχο.
Μάλιστα ο πρώην εκδότης ανέβασε μια σχετική φωτογραφία στο Instagram στην οποία απεικονίζεται ένα θηριώδες σάντουιτς, που θα καταχωρηθεί στον κατάλογο ως σπεσιαλιτέ του καταστήματος. Η φωτογραφία συνοδεύεται και από ένα σχόλιο του Κωστόπουλου που αναφέρει: «Μάθε τέχνη και αστηνε και όταν …πεινάσεις πιαστηνε! Σάντουιτς…Deli…Σπίτι».
Επίσης ο Πέτρος Κωστόπουλος αναλαμβάνει και χρέη Dj μια φορά την εβδομάδα - κάθε βράδυ Σαββάτου - στο Tier στο Ψυχικό. Η επόμενή του εμφάνιση έχει προγραμματιστεί γι' αυτό το Σάββατο, 4 Νοέμβρη.
  - από ρεπορτάζ του Φρ. Δρακοντίδη στο protothema