ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

«Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το»

 Σε προβοκάτσια αποδίδει ο δήμος Περιστερίου το θέμα που ανέκυψε με φράση η οποία περιλαμβανόταν σε προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών.
Σύμφωνα με έγγραφο το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε και στη Διαύγεια σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, ο Δήμος Περιστερίου φέρεται να διαλέγει προμηθευτές!

Εκτός από τους όρους του διαγωνισμού που περιλαμβάνονται στο αναρτημένο έγγραφο, περιλαμβάνονται και οδηγίες προς υπάλληλο του Δήμου (τον Κώστα) ώστε να τους προσαρμόσει σε περίπτωση που οι "ημέτεροι" προμηθευτές δεν έχουν τις προϋποθέσεις.Στην προκήρυξη, η οποία είχε αναρτηθεί στη «Διαύγεια», αναφερόταν ότι οι συμμετέχοντες αποδεικνύουν την τεχνική τους επάρκεια, με μια σειρά από όρους μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η προσκόμιση καταλόγου συμβάσεων τριών τουλάχιστον παρόμοιων με την παρούσα σύμβαση προμηθειών.
Το κείμενο διακόπτεται από αναφορά εντός παρενθέσεως που αναφέρει: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το»..
Σε ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν "καμπάνες". Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να "παίξει" με την ιστορία ενός υποδειγματικού Δήμου».

Ολόκληρη η προκήρυξη αναρτημένη (ακόμα, μεσάνυχτα και κάτι Παρασκευής) στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Το επίμαχο σημείο στη σελ.8
https://diavgeia.gov.gr/doc/657%CE%99%CE%A9%CE%9E2-0%CE%9A0