ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Ο «εξωγήινος» του Κυριάκου

Ας προσπαθήσουμε να πάρουμε σοβαρά το "παράδειγμα" του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον "εξωγήινο".
Αν ένας νέος 18 χρόνων εκμυστηρεύεται στον ψυχίατρο ότι ένας εξωγήινος του είπε να αλλάξει φύλο, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ταυτότητα φύλου. Ένας άνθρωπος που ομολογεί μια τέτοια "εμπειρία" θα μπορούσε να πει ότι ο εξωγήινος τον προέτρεψε να πέσει από τον 10ο όροφο, να γίνει ιερωμένος στην Αφρική ή να κόψει τις φλέβες του. Οι ψευδαισθήσεις, οι παρανοϊκές συμπεριφορές ή οι πλάνες δεν εμφανίζονται αποκλειστικά σ' αυτούς που νοιώθουν την ανάγκη να μεταβάλουν την ταυτότητα του φύλου τους.
Το "παράδειγμα" απλώς δείχνει με πόση προχειρότητα και ανευθυνότητα αντιμετωπίζονται.. τα θέματα που περνούν από τη Βουλή. Στην αγωνία για το "επιχείρημα" που θα μας κολλήσει στον τοίχο ή για την "καλή ατάκα" εκστομίζονται διάφορες ασυναρτησίες και στο τέλος ο πολιτικός αντί να κερδίζει τις εντυπώσεις, πυροβολεί τα πόδια του. Κι απ' ότι φαίνεται σ' αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μετρ.
- από το fb του Δημήτρη Σούλτα