ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Εκτάκτως την Παρασκευή...

Δεν θα κυκλοφορήσουν το Σάββατο στα περίπτερα οι εφημερίδες λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα πρακτορεία διανομής Τύπου. Ετσι οι πολυσέλιδες -και ενισχυμένες με προσφορές- εκδόσεις των φύλλων του Σαββατοκυριάκου θα κυκλοφορήσουν εκτάκτως την Παρασκευή.
Για παράδειγμα Τα Νέα Σαββατοκύριακο κυκλοφορούν μεθαύριο μαζί με τον 6ο τόμο από τις Στιγμές Σύγχρονης ιστορίας, ενώ το δεύτερο βιβλίο  για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση (ο «Σοβιετικός Μαρξισμός» και οι Έλληνες στοχαστές του Γιάννη Μηλιού) θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου με την Εφημερίδα των Συντακτών - Σαββατοκύριακο. Το ίδιο ισχύει για όλα τα .. άλλα φύλλα που κυκλοφορούν Σάββατο.
Οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία Τύπου κατεβαίνουν σε 24ωρη απεργία που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 20/10 στις 9 π.μ. και θα ολοκληρωθεί την επομένη, την ίδια ώρα, καθώς σύμφωνα και με ανακοίνωση της Ενωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών η εργοδοσία οδηγεί το πρακτορείο «Ευρώπη» σε πτώχευση, αφήνοντας «στον αέρα» 250 εργαζόμενους. (δείτε ΕΔΩ τα αιτήματα των εργαζομένων)