ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Συνεργασία του Action24 με τον Όμιλο ΣΚΑΪ

Νέο πρόγραμμα για το Action24 σε συνεργασία με τον Όμιλο ΣΚΑΪ. Η μεσημεριανή ζώνη ξεκινάει καθημερινά στις 15:00 με το μαγκαζίνο «Today», με τη Μάιρα Μπάρμπα και τη δημοσιογραφική ομάδα του skai.gr.
Στην απογευματινή ζώνη, το Action24 προβάλλει τις καθημερινές εκπομπές μαγειρικής «Eat and Fit» με τον σεφ Δημήτρη Δαλιάνη και το «Chef στον Αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη, που μεταδιδόταν από τον ΣΚΑΪ. Ο Αντώνης Κατσαρός συνεχίζει με το αθλητικό δελτίο «Sports Live» καθημερινά στις 20:00.Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action24, το «Newsroom», παραγωγής του skai.gr, παραμένει στις 21:00 με τη Νίκη Λυμπεράκη και.. ακολουθεί το «Evening Report» με τον Γιώργο Κουβαρά, που αναλύει την πολιτική επικαιρότητα. Κάθε Τρίτη στις 23:30 ο Γιάννης Πολίτης στην εκπομπή «Χ2» μιλάει με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και άλλες εκπομπές από τον ΣΚΑΪ, όπως το «7 Ημέρες Επιστήμη».