ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Στη Nova o αγώνας ρεβάνς Ολυμπιακός – Παρτίζαν

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD τον αγώνα ρεβάνς, Ολυμπιακός – Παρτίζαν για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι» με όπλο τη νίκη με σκορ 3-1 στο Βελιγράδι θα επιδιώξουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για την πρόκριση στα play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου..
Σήμερα Τετάρτη 2 Αυγούστου οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν το Pre Game που θα βγει από το «Γ. Καραϊσκάκης» στις 20:30 και θα προβληθεί από το Novasports2HD, από τα social media (facebook & YouTube) και από το WebTV του Novasports.gr σε παρουσίαση του Άγγελου Στυλιάδη με όλα τα τελευταία νέα και εκλεκτούς καλεσμένους.
Στις 21:45 θα ακολουθήσει η μετάδοση της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Παρτίζαν σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Γιαννίκου Δούσκα και Γιώργου Αργυρόγλου. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει στο Novasports2HD το Post Game με τον Άγγελο Στυλιάδη και όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Το παιχνίδι θα προβληθεί επίσης από την υπηρεσία Nova GO καθώς και σε ηχητική μετάδοση από το Web TV του Novasports.gr.