ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Παπαδόπουλος στην Καθημερινή, Μαντέλας στον ΔΟΛ...

Mαντέλας, Παπαδόπουλος, Ταγματάρχης
...και Ταγματάρχης στο «Εψιλον» και τα Μέσα του Σαββίδη!

ΕΝ ΜΕΣΩ κρίσιμων εξελίξεων στον ΔΟΛ, έγινε γνωστό ότι επιτελικό ρόλο στον οργανισμό (κατά πάσα πιθανότητα στο ΒΗΜΑ), αναλαμβάνει ο γνωστός οικονομικός συντάκτης Γιώργος Μαντέλας που ασκεί καθήκοντα διευθυντή σύνταξης στην κυριακάτικη έκδοση της Καθημερινής.
Την αντίθετη διαδρομή θα κάνει ο Νότης Παπαδόπουλος που εγκαταλείπει μετά από αρκετά χρόνια τον ΔΟΛ για να αναλάβει χρέη αρθρογράφου στην Καθημερινή.
***
ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ που επιβεβαιώθηκε η είδηση της εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθμού «Εψιλον» από τον Ιβάν Σαββίδη, αμέσως στην «πιάτσα» διέρρευσε η πληροφορία ότι ο μάνατζερ που θα.. τοποθετηθεί για να «τρέξει» το «μαγαζί» στη νέα του φάση είναι ο Λάμπης Ταγματάρχης που αποχώρησε πριν ένα μήνα από την ΕΡΤ. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαββίδης σκέφτεται να εμπιστευτεί και το “Έθνος” στα χέρια του Ταγματάρχη.
***
ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Διανομής Τύπου και Μεταφορών, Αργος Α.Ε, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Όμιλο των Αττικών Εκδόσεων. Με συνέπεια και αξιοπιστία, το Δίκτυο Διανομής της Εταιρείας, θα φροντίζει από αύριο, τα εβδομαδιαία και μηνιαία έντυπα του Ομίλου, να διανέμονται σε όλα τα σημεία πώλησης Τύπου, σε όλη την Ελλάδα.
***
ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ με την ΕΡΤ βρίσκεται ο Γιάννης Ζουγανέλης, προκειμένου να αναλάβει το lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα ο δημοφιλής καλλιτέχνης συζητά για την παρουσίαση ενος καθημερινού 15λεπτου σατυρικού προγράμματος -θα προηγείται του δελτίου ειδήσεων στις 9- με σκετσάκια που θα σχολιάζουν την επικαιρότητα και θα συμμετέχουν κι αρκετοί άλλοι ηθοποιοί.
- με πληροφορίες από το enimerosi24