ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Παπαδάκης ή Μαχαίρας στον «Πήγασο» του Σαββίδη;

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για την επόμενη ημέρα του Πήγασου μετά την εξαγορά του από τον Ιβάν Σαββίδη, πέρα από το γεγονός ότι ο Φώτης Μπόμπολας, οδήγησε στην καταστροφή τους 450 εργαζόμενους που χρηματοδοτούσαν τη λειτουργία των εφημερίδων του επί μήνες, με απλήρωτους τους δεδουλευμένους μισθούς τους 7 μηνών και στερώντας τους τις αποζημιώσεις που δικαιούνται μετά από πολλά χρόνια δουλειάς...
Σχετικά με το ποιος θα αναλάβει να «τρέξει» τα Μέσα της Μεταμόρφωσης Χαλανδρίου οι πληροφορίες διίστανται και είναι εντελώς διαφορετικές:
Η εφημερίδα Παραπολιτικά αναφέρει ότι ο μέχρι τώρα διευθυντής του «Εθνους».. Μπάμπης Παπαδάκης θα είναι ο επικεφαλής του µιντιακού οµίλου που επιχειρεί να στήσει ο Σαββίδης από τις στάχτες του «Πήγασου»... Μάλιστα αναφέρεται ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος πριν λίγες ημέρες - και εν όψει της αναληψης του νέου ρόλου του στον όμιλο Σαββίδη- συναντήθηκε στο Μαξίμου με τον Αλέξη Τσίπρα... Την ίδια ώρα, οπως γράφουν τα Παραπολιτικά, ο µεγαλοµέτοχος του ΠΑΟΚ επιφυλάσσει ρόλο στον καινούργιο «Πήγασο» για τον επικεφαλής του αθλητικού site SDNA, Βασίλη Παπαθεοδώρου.
Από την άλλη πλευρά το enimerosi24 γράφει ότι υπάρχουν σενάρια και σκέψεις για συγχώνευση του «Εθνους» με τη νέα κυριακάτικη εφημερίδα του Ηλία Λιβάνη «Νέα Σελίδα»!..
Κι αυτό διότι η πολύχρονη σχέση, λέει, και οι δεσμοί που είχαν με την οικογένεια Μπόμπολα, ξέχωρα των επιτελικών θέσεων που κατείχαν στο «Εθνος» οι δυο επικεφαλής της νέας κυριακάτικης εφημερίδας, Παναγιώτης Παναγιώτου και Χρήστος Μαχαίρα έχει ανοίξει έναν κύκλο (ανεπίσημων) συζητήσεων για το ενδεχόμενο της συγχώνευσης των δυο φύλλων.