ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Στα... πάτρια δημοσιογραφικά εδάφη

Και στα Νέα και στο ΒΗΜΑ θα γράφει πλέον ο δημοσιογράφος Αρης Ραβανός. Ο πολιτικός συντάκτης είχε αποχωρήσει από τον ΔΟΛ της Μιχαλακοπούλου με προορισμό τον Πειραιά και την εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» όπου τέθηκε επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ. Μετά τις ανακατατάξεις και το πέρασμα του ΔΟΛ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Αρης Ραβανός επέστρεψε, όπως λέει ο ίδιος στα... πάτρια δημοσιογραφικά εδάφη. Δείτε τι έγραψε συγκεκριμένα, την Πέμπτη, στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
"Από την περασμένη Δευτέρα επέστρεψα στα ...πάτρια δημοσιογραφικά εδάφη! Με μια αλλαγή, καθώς ανήκω πλέον και στο δυναμικό των Νέων και του Βήματος. Από εδώ και πέρα θα.. υπάρχει αρθρογραφία μου στα Νέα (κάθε Τρίτη και Πέμπτη) και ρεπορτάζ στο Σαββατιάτικο φύλλο. Επίσης, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια θα γράφω στο site του Βήματος, αλλά και στο πολιτικό ρεπορτάζ του Βήματος της Κυριακής. Επισυνάπτω το πρώτο -σημερινό- σχόλιο για ΤΑ ΝΕΑ με τίτλο "όμηροι του παρελθόντος". Καλή αρχή σε όλους μας."