ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ώρα ευθύνης για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ήρθε η ώρα των διαχειριστών και της πλειοδότριας εταιρείας «ALTER EGO» του Βαγγέλη Μαρινάκη, να πράξουν όλα τα αυτονόητα για την ομαλή συνέχεια του ΔΟΛ και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων.
Από τους ειδικούς διαχειριστές ζητείται, το συντομότερο δυνατόν, η καταβολή των δεδουλευμένων. Να μην αγνοηθούν, αλλά να πληρωθούν, όλοι οι εργαζόμενοι που εκδίδουν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών και να καταβληθούν οι μισθοί των δημοσιογράφων που  άσκησαν το δικαίωμα επίσχεσης της εργασίας τους.
Η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία πρέπει να δεσμευθεί για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας..
των εργαζομένων που στήριξαν με προσωπικές θυσίες όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, ώστε να συνεχισθεί η κυκλοφορία τους καθώς και το ραδιόφωνο να μπορεί να μεταδίδει καθημερινά πρόγραμμα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έχει ήδη ζητήσει συνάντηση με τους νέους ιδιοκτήτες προκειμένου να υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση για τα σχέδιά τους, να δεσμευθούν επίσημα για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας και να υπάρξει διαβεβαίωση ότι οι εφημερίδες και τα έντυπα του ΔΟΛ δεν πρόκειται να λείψουν από τα περίπτερα.