ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Από δημοσιογράφος, γκαρσόνι! Στη Μήλο και στη Σύρο…

Όλο και περισσότεροι δημοσιογράφοι (από τους καλούς, μάλιστα) εγκαταλείπουν το βουλιαγμένο στην ανεργία επάγγελμα και αναζητούν άλλους δρόμους για να κρατήσουν όρθια τη ζωή τους. Αρκετοί δε απ’ αυτούς φεύγουν και από την Αθήνα.
Λίγες μέρες διακοπών στις Κυκλάδες ήταν αρκετές για να συναντήσουμε δύο αγαπητούς δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται ως σερβιτόροι.
Ο πρώτος στη Μήλο είχε την ευκαιρία να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην εργοδότη του, ο οποίος φούνταρε την εφημερίδα του και άφησε απλήρωτους και χωρίς αποζημίωση τους εργαζόμενους -συνεπώς και τον ίδιο (διαβάστε ΕΔΩ τι έγινε).
Ο δεύτερος δημοσιογράφος έχει, πλέον, εγκατασταθεί μόνιμα στη Σύρο και δουλεύει ως.. γκαρσόνι. Επί πολλά χρόνια ήταν αθλητικός ρεπόρτερ και όλοι είχαν μόνο καλά λόγια για την απόδοσή του. Το κανάλι που εργαζόταν έβαλε λουκέτο και εκείνος, αφού αναζήτησε νέα στέγη χωρίς επιτυχία, πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει εντελώς τη ζωή του.
Έτσι, παράτησε τη δημοσιογραφία, αλλά και την Αθήνα. Μετακόμισε στη Σύρο και απασχολείται ως γκαρσόνι. Δείχνει δε ανακουφισμένος, πραγματικά, διότι άφησε πίσω του τον εφιάλτη της ανεργίας και της υποαπασχόλησης.

- από το aixmi.gr